Dziekujemy bohaterom pomagamy ich dzieciom

Lokalna Fundacja Filantropijna PROJEKT - Kwidzyn

Znamy zwycięzców konkursu Dziękujemy Bohaterom Pomagamy ich Dzieciom.

1000 kart podarunkowych, 3 tygodnie intensywnych prac, 20 zaangażowanych lokalnych organizacji koordynujących akcję w poszczególnych województwach, prawie 150 publikacji w mediach lokalnych i trzy razy tyle w serwisach społecznościowych i niezwykła ilość dobrej energii i radości. Tak przebiegała akcja „Dziękujemy Bohaterom Pomagamy ich Dzieciom”, której organizatorem jest Federacja Funduszy Lokalnych w Polsce, a *fundatorem nagród Fundacja 4F Pomaga*.

Jest nam niezmiernie miło ogłosić, że wyłoniliśmy 1000 uczniów, którzy otrzymają karty podarunkowe do sklepów odzieżowych 4F o wartości 500 zł.

ZWYCIĘZCOM GRATULUJEMY! Pełna ich lista znajduje się

Nagrody wręczymy na spotkaniach, które zostaną zorganizowane na terenie poszczególnych województw. Wkrótce wszyscy zainteresowani otrzymają informacje gdzie i kiedy odbędą się. W razie pytań lub wątpliwości proszę kontaktować się z wojewódzkimi

Nominatorami (kontakt do nich znajdziecie na stronie wydarzenia - wystarczy kliknąć w nazwę organizacji znajdującej się w tabelce, na profilach na Facebooku) lub głównym organizatorem akcji.

Nagroda specjalna - 500 zł

Odpowiedzi na pytanie „Dlaczego mój tato, mama jest bohaterem” są bardzo wzruszające. Pokazują ogrom pracy i zaangażowanie pielęgniarek, diagnostów laboratoryjnych, lekarzy czy ratowników medycznych, a też pokazują ile serca, troski i energii wkładają w opiekę nad pacjentami. Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń Komisja wyłoniła jedną odpowiedź, której autorka otrzymuje nagrodę specjalną w wysokości 500 zł.

Serdecznie gratulujemy laureatce Michalinie z Rzeszowa.

„Moja mama by nieść pomoc chorym dzieciom zamienia się w kosmitę, choć w kombinezonie jest bardzo gorąco. Potrafi czarować - zamieniać straszne wenflony w latające motylki i szybciutko gryzące komary”.

Inne wspaniałe wypowiedzi znajdziecie

Serdecznie pozdrawiamy Fundację 4F Pomaga, która ufundowała karty podarunkowe, wszystkie instytucje i media, które nas wsparły w promocji wydarzenia oraz Nominatorów z poszczególnych województw, bez których nasze wydarzenie nie mogłoby się odbyć

pomagamy4f